Opstart R Promotions

Ramon Rhijnen begon, na het afronden van zijn opleiding, als manager van Get Sampled BV. Een bedrijf gespecialiseerd in fieldmarketing dat in opdracht werkte voor vele opdrachtgevers zoals: Pepsi Cola, Gatorade Sportsdrinks, Smiths Foodgroup, Q-Dance, ID&T & Maxxium. Tijdens zijn werkzaamheden heeft Ramon Rhijnen veel kennis en ervaring opgedaan in het bedrijfsleven.

Na 3 jaar kreeg Ramon in 2005 de kans aangeboden om de zaak over te nemen. Deze kans heeft hij met beide handen aangepakt. Echter wilde hij wel een nieuwe frisse start maken met het bedrijf. Zo kreeg het bedrijf een andere bedrijfsnaam met daarbij een eigen identiteit. 

Daarmee werd op 1 januari 2006 R Promotions opgericht.

R Promotions is ooit begonnen met het uitdelen van sampling materiaal op straat en op evenementen maar biedt nu een uitgebreid assortiment aan producten en diensten aan, zoals: standbouw van A tot Z geregeld, het verzorgen van interieur- en decorbouw en merchandise verkoop op de grootste dance-events. Inmiddels kan je zeggen dat R Promotions is doorgegroeid tot een middelgrote speler binnen de markt met verschillende werkzaamheden en specialiteiten.

Binnen het bedrijf wordt er altijd gestreefd naar een zo goed mogelijke relatie met de klanten. Dit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. En samen met al onze personeelsleden proberen wij kwalitatief goede producten en diensten aan te bieden die volledig aansluiten op de wensen van de opdrachtgever.